I USA!

Nu är jag äntligen här! Flög i lördags från Kastrup via Oslo till Los Angelels och till Tucson. Allt gick smidigt och kan inte förstå hur enkelt det var att komma in i landet vid gränskontrollen. Jag stod i kön som alla andra, trots jag hade visum. Sen när det blev min tur så gick jag fram och gav en person där mina papper och mitt pass. Han kollade lite snabbt igenom papperna och ställde ett par frågor. Sen stämplade han passet, och sa “okay, good luck!” och jag fick gå. 10 månaders visum process för att det ska ta 5 min att låta mig gå in! Trodde de skulle ta mig åt sidan och ställa massor med frågor. Jag hade blivit helt varm och svettig också för planet var sent och skulle göra detta och hämta väskor och checka in på ett nytt flyg för jag hade separata biljetter. Oftast är det ju ett tecken på att man döljer nånting om man är svettig haha men jag hade bara för många lager kläder på mig.

I Los Angeles väntade Brandon som en överraskning. Han hade hintat lite om det men visste inte helt! Där stod han med en banderoll som det stod “Welcome home Emily!” på! Sen rusade vi till flyget till Tucson.

fullsizeoutput_1347.jpeg
IMG_5756.JPG