Första veckan i USA

Förra veckan var min första vecka här. Mycket har hänt! Vi har främst köpt en lägenhet! Vi kollade på lägenheter med en mäklare i tisdags och kollade på 7-8 st. En vi kollade på blev vår favorit och allt gick så fort att vi vann budgivningen! Den är så fin, stora fönster, fräsch, luftigt och nyrenoverat! Jag gillar inte lägenheterna här så mycket för de är ofta mörka, mörkt golv eller heltäckningsmatta, mörk inredning, men denna är så svensk lägenhet det kan bli. Förutom golvet då, som är klinker över allt. Det var nåt jag inte alls gillar men den är så fin så jag tyckte inte det gjorde något.

qP1hSqjFS8a1T9nP20gk8g.jpg
VpdIlmgCTHKhWJZ5yGPAXQ.jpg
LbyvLI4HRzCGmMd3TprrxA.jpg

Lägenheten är 103 kvm, har två sovrum, matplats, och vardagsrum och kök är öppen planlösning!

Annars så har jag mest tagit det lugnt, organiserat i lägenheten som vi nu snart ska packa ihop. Jag har träffat några av Brandons vänner och var med och spelade dungeons and dragons, som jag inte alls hängde med i. Denna veckan ska vi har två dagar med inspektioner av den nya lägenheten. De ska kolla så allt är okej med den. Det som är bra med det nya området är att mataffär och två gym ligger väldigt nära. 10 min i bil och så är man vid mataffären. Det är väldigt nära här. Ska nog skaffa en cykel när vi har flyttat så jag kan cykla till gymmet som är en kvart på cykel bort. Lägenheten ligger en halvtimme från vår nuvarande lägenhet och det är som att flytta till en ny stad. Vi kommer åka till andra affärer, shopping center, apotek mm. Området är annorlunda från detta vi är i nu och ligger i östra Tucson.

I slutet av Mars flyttar vi!