27 days

Nu bär det snart av! USA är 27 dagar bort. Ett nytt kapitel i mitt liv börjar äntligen på riktigt. Som jag väntat. Längtat. Håller på för fullt med allt papper som ska göras iordning och packning som måste bli mindre. Ville posta en låda grejer dit, sen ville jag inte, nu vill jag igen. Plus två incheckade bagage. Väldigt svårt att få ner allt man äger i några väskor och lådor. Jag skriver lista efter lista efter lista med saker jag ska komma ihåg. Saker som ska göras nu innan och efter flytten. Saker som ska packas eller tas med i carry on. Vad kan jag vara utan och vad behöver jag ha med nu? Så svårt att dela upp allt. Jag behöver ju egentligen inte så mycket men det finns mycket man ändå vill ha med sig.

Ska försöka bli bättre här på bloggen, skriva om livet i USA och skillnader jämfört med Sverige. Tänker att när det händer mer så har jag mer att skriva om förhoppningsvis! Stay tuned för allt som kommer!

IMG_5400.JPG