Stockholm och USA:s ambassad

I onsdags åkte jag upp till Stockholm med tåget. Jag ville vara i god tid för min intervju på amerikanska ambassaden. Jag fick låna en lägenhet av en min familj känner och hade en Östermalmsfemma för mig själv. Det snöade hela onsdagen, sen blev det plusgrader på kvällen och frös på under natten. Vaknade till ishalka. Under eftermiddagen på onsdagen så gick jag och letade upp ambassaden. Det var nära lägenheten.

Var super nervös inför intervjun. Kunde knappt sova kvällen innan. Jag kom till ambassaden på torsdagsmorgonen vid halv åtta. Jag har först i kön och var först att bli insläppt. Efter säkerhetskontrollen så lämnade jag mina dokument och pass till en som jobbade på ambassaden. Sen väntade jag i en kvart och min intervju var vid en av de andra diskarna. det tog typ fem minuter hela intervjun. De ställde inga konstiga frågor och efter totalt 45 min på ambassaden var jag klar! Helt sjukt hur fort allt gick!

Helt plötsligt hade jag en väldigt lång dag i Stockholm. Jag tog en buss till Söder och åt acaibowl på cafe.

IMG_5437.JPG
IMG_5441.JPG

Jag gick sedan runt på Söder, sedan gick jag till Galleri Contact och såg utställningen med Kim Walls bilder.

IMG_5465.JPG

Det var en sevärd utställning. Den visar vad hon gjorde som journalist och länderna hon besökte.

7go66RVfR5yzrf448f2CLA.jpg
T4oBD9OhQUmukQSHUojNbw.jpg

Sen gick jag runt i stan och gick på Abba museet! Sen var jag så trött och gick tillbaka till lägenheten. Dagen efter flög jag i ett halvtomt plan till Köpenhamn!