Bullet Journal

Det är mer än två år sedan jag upptäckte bullet journaling. Först gick jag all in för att få en fin BuJo, sen tröttnade jag på det, det blev för mycket. Sedan gick jag tillbaka till en vanlig kalender, sedan fick jag inspo igen och började om på en ny BuJo. Nu har jag tröttnat på den versionen av min BuJo och fick ett ryck och skaffade en ny Leuchtturm 1917 skrivbok. Nu ska den bli precis så som jag vill ha den. 

Den översta är en Muji bok där jag hade BuJo från Nov 2017- Augusti 2018. Under är min nya! 

fullsizeoutput_e25.jpeg

Så här såg alla mina uppslag ut i Bujon. Ritade upp flera veckor åt gången och då blev det mest som en vanlig kalender vilket inte är meningen med en bujo. Den lilla sleep trackern i hörnet har jag inte kör på hela tiden, men den var användbar när jag hade sömnsvårigheter i januari. Kommer lägga upp flera inlägg om min nya bujo och hur det känns med den!