4 Februari!

I fredags på kvällen gick jag, mamma och pappa på Jill Johnsons konsert! Det var en del av min julklapp att gå på konsert med dem! Det var en jättefin show och vi satt på rad 9 så det var jättenära scenen! Trist var bara att tre personer som satt framför oss skulle heeeela tiden filma och fota. Fick ju se hela alltet genom deras mobiler. Så trist att en del inte kan njuta av shown utan måste filma det. Jag tänker bara, när ska de nånsin titta på de videorna igen?? Aldrig antaligen IMG_0629.JPG

M38yXy6BR9O%7gfqS0SlXwkF3MwSGC2MmN7yNoQRgs6EH06LNSyOJl+GOKgtT4w

Annars har jag spanat på blommor som ska ingå i brudbuketten och lagat megagod frukost med bananpannkakor, mango och bär!

Imorgon ska jag ner till Lund igen och seminarie om grejer jag inte alls fattar haha Får se hur det går!