11 juli i New York

SAMSUNG CAMERA PICTURES Den sista dagen i NY började vi med att gå upp i Empire State Buildning!SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Senare gick vi upp för 5th Avenue och gick upp mot Central Park. På vägen gick vi förbi ett kafé som heter Fika och är svenskt! Vi köpte chokladboll och brownie.SAMSUNG CAMERA PICTURES

I parken var det otroligt varmt och fuktigt. Vi gick sedan tillbaka mot Midtown och Times Square och hämtade vårt bagage och åkte till Laguardia. Flyget blev en timme försenat och vi kom tillbaka till Columbus vid midnatt.

Snart blir det ännu en resa! Vi kör imorgon, måndag, till Arizona! Det tar 6 dagar att köra men vi har en paus dag på fredag när vi ska åka rafting! Vi kommer till Tucson på söndag!