New York dag 2

IMG_5899Andra dagen i New York var min födelsedag! Vi började med att åka till ett brunchställe. IMG_5913

SAMSUNG CAMERA PICTURESDet blev glutenfria och veganska våfflor för mig och vegetarisk full English för Brandon. Han är inte ett stort fan av hipster ställen med vegansk mat. SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Lite senare gick vi till en park innan vi vandrade upp mot Times Square igen och byta om till fina kläder på hotellet. Min stora födelsedagspresent var att se Lejonkungen på Broadway!

IMG_5927IMG_5936

Lejonkungen var helt fantastiskt bra! Men en kvart in i föreställningen gick en del av scenen sönder och de stoppade showen i en kvart. Men då visste vi inte vad som hade hänt och folk trodde nästan att det var en terrorattack utanför som vi var ovetande om.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESPå kvällen åkte vi ner till West Village och åt pizza! Vi såg även vänner-huset och såg solen gå ned!IMG_5963SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det var en jättebra födelsedag i New York! Gör gärna om det!