Edinburgh

I onsdags så tog jag och min syster flyget till Edinburgh! Vi kom fram sent på kvällen och som tur hittade Ida runt i Edinburgh så vi hittade till hostelet väldigt enkelt! Där hade vi nog det bästa rummet, vi hade en häftig utsikt över slottet i Edinburgh! IMG_4678IMG_4706

Morgonen efter så hittade vi till ett kafé som heter Loudons som jag hade blivit tipsad om! Där beställde jag deras veganska och glutenfria pannkakor med jordgubbssås och varm choklad. Jag tål inte mjölk eller gluten så det är lite extra svårt att hitta något som jag kan äta! Pannkakorna var helt fantastiska!

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESIMG_4716SAMSUNG CAMERA PICTURES

Resten av dagen så vandrade vi runt i Edinburgh och såg slottet igen och parken nedanför slottet. Det blev också lite shopping på Primark och Ida skaffade sig en skotskrutig halsduk! På kvällen hoppade vi på bussen till Dundee där Ida bor!