Rocks and ropes

Jag och Brandon har börjat med klättring! Det är så bra träning för hela kroppen och verkligen en sport som kräver teamwork! På lördags- och söndagsmorgnar har klätterhallen klättring för barn och vi var volontärer och hjälpte barn klättra! En sjuårig tjej jag hjälpte var så snabb och klättrade högt väldigt fort. Andra barn visste hur man gjorde med repen när man står på marken medans den andra klättrade. De hade stenkoll på säkerheten och knutarna.

IMG_6097.JPG

Som tack för att man hjälpte till i två timmar så fick man två gratis tillfällen att komma och klättra! Vi kommer garanterat göra detta igen!

Catalina State Park

I lördags så vandrade vi Romero pools trail i Catalina State Park! Vi var där med Brandons vänner! Det var ca 2.5 kilometer in, men tog två timmar att gå pga värmen och att vägen slingrade sig. Det var supervarmt för min del, fick solbränna på axlarna och i ansiktet. Vi började hela vandringen med att korsa en flod med iskallt smältvatten från bergen. Det gjorde ont i fötterna så kallt det var. När vi kom fram till Romero pools fick vi också korsa vatten. På tillbakavägen blev det molnigt och började blåsa lite och det var riktigt skönt. När vi kom hem var vi så trötta och hade så mycket träningsvärk!

fullsizeoutput_141c.jpeg
SAM_1106.JPG
fullsizeoutput_140e.jpeg
fullsizeoutput_1410.jpeg
968B7498-A8CE-4E46-AFE8-95D0E296CC65.jpg
fullsizeoutput_1413.jpeg
fullsizeoutput_1439.jpeg
fullsizeoutput_1433.jpeg

Snö i Tucson

I fredags så snöade det i Tucson. Det händer normalt sett aldrig. Det kan vara snö på bergen ibland men nu kom det på marken här med. I lördags så kom vi på spontant att vi ville upp till snön på bergen. Vi körde i en timme genom Tucson och mot bergen men de hade stängt av vägen. Det var tydligen inte endast pga snö på vägen men för att så otroligt många vill upp då när det är snö. Bergsväg, snö och inga vinterdäck är ju ingen bra kombo. Vi körde tillbaka och åkte upp på ett mindre berg för utsikten över bergen vi ville till.

SAM_1089.JPG
CGK9RKwFTaO4MzDddGelBA.jpg