Patagonia Lake State Park

I helgen åkte vi till Patagonia Lake State Park i södra Arizona. Vi campade bredvid sjön och paddlade kajak.

2TJYNiO%SJimKbdnc1qscA.jpg
zPz+VLsPQHuwYMKiUCA0bw.jpg
aI94fUorRg+OXYrRhv1VOw.jpg

Vi paddlade ut till en liten ö i sjön där man kan hyra campingplats.

Q378yszwR9OGW%X33s0QGw.jpg

Såg världens finaste solnedgång över sjön. Igår söndag var det Brandons födelsedag och vi körde hemåt. På motorvägen så hade de en border checkpoint som vi blev stoppade i. Motorvägen börjar i Mexico och därför kollar de alla bilar. Jag hade inte alla mina papper med mig som man egentligen ska ha med så vi fick stå där en stund så de kunde kolla mina uppgifter. Senare på kvällen firade vi Brandons födelsedag med middag på Buffalo Wild Wings!

Venice & Santa Monica

Vår andra dag i Los Angeles var inte lika varm och solig, vilket inte blev så kul för att vi hade planerat att vara på stranden. Vi var i Venice och Santa Monica men inget bad och solande blev det. Vi gick istället längs Venice boardwalk till Santa Monica pier.

rvqiICvxSXe4xuXNtM7+sA.jpg

Vi började dagen att gå vid kanalerna och sedan gå till The Butcher’s Daughter för lite frukost. Det är världens hipsterställe och gör väldigt bra instagrambilder.

LieE4waiQjOc86RXOEQvfA.jpg
YJucWh7HQiSb573LefYzfg.jpg

Jag åt en acai bowl, juice och Rachel tog en mandelsmoothie och pannkakor! Dyrt men värt.

AA00D0D8-399E-431C-8F69-9F49F0D0DC50.jpg
SAM_1353.JPG

Väl vid Santa Monica pier så tänkte vi åka pariserhjulet men det kostade 10 dollar att åka så vi hoppade över det. Vi gick runt där lite och började sen gå tillbaka. Vi åt sedan längs strandpromenaden och gick tillbaka till Venice. Dagen efter åkte vi tillbaka till Tucson. Det regnade hela förmiddagen och när vi väl skulle ta en Uber till flygplatsen så slutade det regna och solen tittade fram. Vill så gärna åka tillbaka till Los Angeles igen! Det finns så mycket att se och göra som vi inte hann med på våra två dagar!

Hollywood!

Efter vi varit på Warner bros så åkte vi ner till Hollywood och började med the Walk of Fame!

gOd1GtTfSBKiwxIv5n1WeA.jpg
sQ6cXtGzRzGX%bF+kD8mXw.jpg
GJgNC914TzO4tzMQvs13zA.jpg

Efter vi gått upp och ner på Hollywood Boulevard så åkte vi till en plats där vi mötte upp en guide som ledde en grupp upp till Hollywood skylten.

SAM_1315.JPG
MYm6xfcQS4eI4d5GrgNuSg.jpg
6MoAKnU0QeSjk+CjAxMybA.jpg

Det var en häftig vandring upp med så fin utsikt! Det tog 2,5 timmar upp och ner! Efteråt var vi så trötta att vi åkte tillbaka till vår Airbnb och såg film resten av kvällen!

Warner Bros Studio Tour!

I måndags så hoppade vi in i en Uber och åkte i en timme genom morgontrafiken i Los Angeles till Warner Bros studio tour!

feyp9D8dRWCxMpDvBXsacg.jpg
SAM_1220.JPG
SAM_1283.JPG
CerIxQqkT9qaPBh9XzYxPg.jpg
G7JjV++QSU+Jadv2qfXDQA.jpg

Här är byggnader som bara används för utsidan i filmer och serier. Huset ovan är Alisons i Pretty Little Liars!

SAM_1221.JPG
SAM_1245.JPG

Vi fick se batmobile och oval office där de har alla prylar som används i filmer och serier.

SAM_1257.JPG
SAM_1275.JPG
SAM_1262.JPG
WBGSJ8QR1P28.JPG

I slutet av turen så fick vi se Central Perk!! Det var så mycket mindre än vad man tror! Utanför hade de ett cafe som hade central perk skylten och sålde kaffe med central perk loggan på!

SAM_1295.JPG
SAM_1301.JPG
6C1CF50B-FB62-4D7A-9608-8CB7E4B3317B.jpg

Warner bros var så häftigt. Så värt pengarna även om det kostar ganska mycket! Fick dock inte se Ellen Degeneres gå runt där… men massa andra som jobbar där byggde set för olika shower och filmer. Man fick se en bit där Jurassic Park spelats in och många fler!

Rocks and ropes

Jag och Brandon har börjat med klättring! Det är så bra träning för hela kroppen och verkligen en sport som kräver teamwork! På lördags- och söndagsmorgnar har klätterhallen klättring för barn och vi var volontärer och hjälpte barn klättra! En sjuårig tjej jag hjälpte var så snabb och klättrade högt väldigt fort. Andra barn visste hur man gjorde med repen när man står på marken medans den andra klättrade. De hade stenkoll på säkerheten och knutarna.

IMG_6097.JPG

Som tack för att man hjälpte till i två timmar så fick man två gratis tillfällen att komma och klättra! Vi kommer garanterat göra detta igen!

Catalina State Park

I lördags så vandrade vi Romero pools trail i Catalina State Park! Vi var där med Brandons vänner! Det var ca 2.5 kilometer in, men tog två timmar att gå pga värmen och att vägen slingrade sig. Det var supervarmt för min del, fick solbränna på axlarna och i ansiktet. Vi började hela vandringen med att korsa en flod med iskallt smältvatten från bergen. Det gjorde ont i fötterna så kallt det var. När vi kom fram till Romero pools fick vi också korsa vatten. På tillbakavägen blev det molnigt och började blåsa lite och det var riktigt skönt. När vi kom hem var vi så trötta och hade så mycket träningsvärk!

fullsizeoutput_141c.jpeg
SAM_1106.JPG
fullsizeoutput_140e.jpeg
fullsizeoutput_1410.jpeg
968B7498-A8CE-4E46-AFE8-95D0E296CC65.jpg
fullsizeoutput_1413.jpeg
fullsizeoutput_1439.jpeg
fullsizeoutput_1433.jpeg

Snö i Tucson

I fredags så snöade det i Tucson. Det händer normalt sett aldrig. Det kan vara snö på bergen ibland men nu kom det på marken här med. I lördags så kom vi på spontant att vi ville upp till snön på bergen. Vi körde i en timme genom Tucson och mot bergen men de hade stängt av vägen. Det var tydligen inte endast pga snö på vägen men för att så otroligt många vill upp då när det är snö. Bergsväg, snö och inga vinterdäck är ju ingen bra kombo. Vi körde tillbaka och åkte upp på ett mindre berg för utsikten över bergen vi ville till.

SAM_1089.JPG
CGK9RKwFTaO4MzDddGelBA.jpg